ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


23/6/2020: Μας ενημέρωσαν ότι τα ενδεικτικά θα δοθούν και για τα δύο υποτμήματα την Παρασκευή!


Από 1η Ιουνίου το σχολείο ανοικτό αλλά με εκ περιτροπής φοίτηση ανάλογα με το υποτμήμα που ανήκει ο κάθε μαθητής.


Η ενημέρωση των γονέων γίνεται με τηλεφωνική ενημέρωση. Παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνούν με τη δασκάλα στο κινητό τηλέφωνο που γνωρίζουν.


Επικοινωνία με τη δασκάλα: Μέσω mail στο mlampridoy@yahoo.gr ή στο κινητό ή στο messenger μέσω face book.




ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΔΩ: http://2dim-n-smyrn.att.sch.gr/ και https://2dimotikons.blogspot.com




Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ HELMEPA JUNIOR

Από την Helmepa Junior παραλάβαμε σήμερα το ακόλουθο μήνυμα για την έναρξη του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής της Helmepa Junior. Η τάξη μας θα λάβει μέρος αλλά εκτός συναγωνισμού καθώς η δασκάλα της τάξης είναι φέτος μέλος της επιτροπής αξιολόγησης των έργων.

ΜΗΝΥΜΑ HELMEPA JUNIOR

Αγαπητοί φίλοι Εκπαιδευτικοί Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος,

Με το ξεκίνημα του νέου έτους έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε την έναρξη του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής του Προγράμματος «Παιδική HELMEPA» για τις Ομάδες του σχολικού έτους 2018-2019.

Ο Διαγωνισμός που έχει τίτλο «Κάνω βουτιά στον Ωκεανό και ανακαλύπτω…»,  θα διαρκέσει από τις 10 Ιανουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2019 για τις 2 παρακάτω κατηγορίες παιδιών-μελών:

1η κατηγορία: 5-7 ετών (Νηπιαγωγείο, Α’ & Β’ Τάξη) και Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής
2η κατηγορία: 8-12 ετών (Γ’, Δ’, Ε’, ΣΤ’ Τάξη)

Οι συμμετέχοντες, μπορούν να στείλουν τα έργα τους μέσω ταχυδρομείου στα γραφεία της HELMEPA, μέχρι 28 Φεβρουαρίου (σφραγίδα ταχυδρομείου) σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια:

·                     Τα έργα να προέρχονται από Ομάδες του Προγράμματος του τρέχοντος σχολικού έτους

·                     Να είναι ομαδικά, ζωγραφισμένα σε χαρτόνι διαστάσεων 50x70 εκ., σε οριζόντια μορφή και με έντονα χρώματα

·                     Να αναγράφονται στο πίσω μέρος το Σχολείο, η Τάξη, ο αριθμός της Ομάδας και το όνομα του Εθελοντή Εκπαιδευτικού

·                     Να είναι ζωγραφιές και όχι με τη μέθοδο κολάζ.

Τα Μέλη της Επιτροπής αξιολόγησης θα επιλέξουν τα 3 καλύτερα έργα που θα βραβευθούν σε κάθε κατηγορία, με βάση τη συνάφεια με το θέμα του Διαγωνισμού και την πρωτοτυπία.

Συνολικά θα δοθούν έξι βραβεία, τρία σε κάθε κατηγορία. Στο καλύτερο έργο κάθε κατηγορίας απονέμεται το Α’ Βραβείο που είναι η εκτύπωσή του σε Αφίσα, στην οποία θα αναφέρεται, το Σχολείο, η Τάξη, η Ομάδα, το ονοματεπώνυμο του/της Εκπαιδευτικού και των παιδιών στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, εφόσον υπάρχει η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων τους. Το Β’ και Γ’ Βραβείο, είναι Έπαινος συμμετοχής προς τους Εκπαιδευτικούς και τα παιδιά των Ομάδων.

Αναλυτικά η προκήρυξη του Διαγωνισμού βρίσκεται στο σύνδεσμο https://helmepajunior.wordpress.com/competition/


Καλή επιτυχία σε όλους!


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΑΪΤ ΤΗΣ HELMEPA JUNIOR




Με την ευκαιρία του φετινού διαγωνισμού, δημοσιεύουμε την αφίσα του 2006, όταν ομάδα του σχολείου μας, του 2ου Δημοτικού Σχολείου, κατέκτησε το Α΄ βραβείο (η ομάδα κοριτσιών από τα περίφημα ΜΙΚΡΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ):


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου