ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


23/6/2020: Μας ενημέρωσαν ότι τα ενδεικτικά θα δοθούν και για τα δύο υποτμήματα την Παρασκευή!


Από 1η Ιουνίου το σχολείο ανοικτό αλλά με εκ περιτροπής φοίτηση ανάλογα με το υποτμήμα που ανήκει ο κάθε μαθητής.


Η ενημέρωση των γονέων γίνεται με τηλεφωνική ενημέρωση. Παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνούν με τη δασκάλα στο κινητό τηλέφωνο που γνωρίζουν.


Επικοινωνία με τη δασκάλα: Μέσω mail στο mlampridoy@yahoo.gr ή στο κινητό ή στο messenger μέσω face book.




ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΔΩ: http://2dim-n-smyrn.att.sch.gr/ και https://2dimotikons.blogspot.com




Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ HELMEPA JUNIOR!!!

Ήρθε η απάντηση στην αίτησή μας προς την Helmepa Junior. Από σήμερα τα Πρωτάκια του Α2 είναι και επίσημα μέλη - εθελοντές της Helmepa Junior!

Στόχος η προστασία της θάλασσας και των ακτών! Η επίσκεψη στις χελωνίτσες στη Γλυφάδα, στις 12 Οκτωβρίου,  θα είναι μια από τις δράσεις μας στο πλαίσιο του προγράμματος και μαζί τη μέρα αυτή θα κάνουμε και συμβολικό καθαρισμό παραλίας. Θέλουμε για το λόγο αυτό να μας συνοδεύσουν μερικοί γονείς. Όποιοι μπορούν και θέλουν, ενημερώνουν τη δασκάλα.

Παραθέτουμε στη συνέχεια την απάντηση της Helmepa Junior και την ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή της αίτησής μας:

Αγαπητή κυρία Λαμπρίδου,                                                 

Με χαρά λάβαμε την αίτηση συμμετοχής της Τάξης σας στο νέο Πρόγραμμα  της «Παιδικής HELMEPA» με τίτλο «Βουτιά στον Ωκεανό» που στόχο έχει να ενημερώσει και να δραστηριοποιήσει τη νέα γενιά για την προστασία του θαλάσσιου κόσμου. Οι κωδικοί των Ομάδων σας είναι .......... και θα πρέπει να τους αναφέρετε σε κάθε επικοινωνία που έχετε με την «Παιδική HELMEPA», για δική μας και δική σας διευκόλυνση. 

Σκοπός σας είναι να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον 15 από τις 32 προτεινόμενες δραστηριότητες του Προγράμματος, στις οποίες θα έχετε πρόσβαση πληκτρολογώντας τον κωδικό ....................στο σύνδεσμο .............................. 

Για τη σωστή λειτουργία του Προγράμματος παρακαλούμε διαβάστε τις ενότητες «Λειτουργία Προγράμματος», «Υποχρεώσεις Εκπαιδευτικών/Ομάδων», «Υποστήριξη Εκπαιδευτικών/Ομάδων» και «Ετήσια Συνάντηση Αντιπροσώπων Παιδικής HELMEPA» που βρίσκονται στην αρχική σελίδα του προγράμματος, https://helmepajunior.wordpress.com/[...] 

Επίσης, σας προτείνουμε να δηλώσετε συμμετοχή στο Μήνα Δράσης για το Θαλάσσιο Περιβάλλον, μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2018, που πραγματοποιούμε φέτος με Στρατηγικό Συνεργάτη Επικοινωνίας το National Geographic. Το σύνθημα της φετινής εκστρατείας είναι «Στο κυνήγι του χαμένου… πλαστικού»  και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών, της μεγαλύτερης εθελοντικής δράσης του είδους της στον κόσμο, που συντονίζει η HELMEPA με τη δική σας πολύτιμη συμβολή, για 28η συνεχή χρονιά στη χώρα μας. 

Η διαδικασία είναι απλή: συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα με τα στοιχεία του καθαρισμού σας και θα χαρούμε να θέσουμε τη δράση υπό την αιγίδα της HELMEPA, να σας στείλουμε οδηγίες, το δελτίο καταγραφής απορριμμάτων και την ηλεκτρονική αφίσα της εκστρατείας. Επίσης, μετά τον καθαρισμό, θα στείλουμε αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής για εσάς ως συντονιστή/συντονίστρια της δράσης, το σχολείο και τους μαθητές σας. 

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο εθελοντικό σας έργο! 

Με εκτίμηση, 

Δημήτρης Καζάς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου