ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣΣτις 20/11, ημέρα Τετάρτη, ενημερωθήκαμε ότι οι εκπαιδευτικοί της Β΄τάξης θα παρακολουθήσουμε υποχρεωτικό σεμινάριο που διοργανώνει το 4ο ΠΕΚΕΣ και έχει θέμα του: "Πρακτικές ενταξιακής εκπαίδευσης στο Δημοτικό Σχολείο". Ως εκ τούτου οι εκπαιδευτικοί Β΄ τάξης εκείνη την ημέρα δε θα προσέλθουμε για διδασκαλία στις τάξεις μας. Για το τι θα κάνουν οι μαθητές, αποφασίζει η Διεύθυνση του Σχολείου και θα σταλεί έγκαιρα ανακοίνωση προς τους γονείς.

ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

ΟΜΑΔΙΚΗ Διαθεματική εργασία: Η δεύτερη δραστηριότητα της σελίδας 90 του Ανθολογίου (φτιάχνουμε βιβλίο με παραμύθια, ποιήματα, τραγούδια, ανέκδοτα, αινίγματα για πουλιά - φέρνουμε και φωτογραφίες πουλιών - δεν ξεχνάμε τα θαλασσοπούλια, αφού είμαστε και εθελοντές της Helmepa Junior). Προθεσμία ως τις 11 Νοεμβρίου. (Το βιβλίο θα φτιαχτεί στην τάξη και θα είναι ένα για όλους τους μαθητές. Δε θα φτιάξει το κάθε παιδί δικό του βιβλίο.)

Project: Φωτογραφίζουμε τη συνοικία μας. Ή και ολόκληρη την πόλη της Νέας Σμύρνης. Συνεργαζόμαστε με την ομάδα μας για την παρουσίαση του υλικού. Χρόνος για την ολοκλήρωση: Έως και τα Χριστούγεννα. Παράδοση εργασίας 8 Ιανουαρίου 2020.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΔΩ: http://2dim-n-smyrn.att.sch.gr/ και https://2dimotikons.blogspot.com/

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ:

ΠΡΩΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

2/12/2019, ώρα 13.20, στην αίθουσα του Β2.

ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΞΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ:

Παρασκευή, 20/12/2019, ώρα 13.20

_______________________

Η ενημέρωση από τη δασκάλα της τάξης για το Α΄ τρίμηνο θα γίνει την Πέμπτη, 19/12/2019, ώρα 13.20, στην αίθουσα του Β2.

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ασκήσεις σε τετραγωνισμένο χαρτί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου