ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


23/6/2020: Μας ενημέρωσαν ότι τα ενδεικτικά θα δοθούν και για τα δύο υποτμήματα την Παρασκευή!


Από 1η Ιουνίου το σχολείο ανοικτό αλλά με εκ περιτροπής φοίτηση ανάλογα με το υποτμήμα που ανήκει ο κάθε μαθητής.


Η ενημέρωση των γονέων γίνεται με τηλεφωνική ενημέρωση. Παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνούν με τη δασκάλα στο κινητό τηλέφωνο που γνωρίζουν.


Επικοινωνία με τη δασκάλα: Μέσω mail στο mlampridoy@yahoo.gr ή στο κινητό ή στο messenger μέσω face book.




ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΔΩ: http://2dim-n-smyrn.att.sch.gr/ και https://2dimotikons.blogspot.com




Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Α2

Αγαπητοί γονείς, 

1. Το  Ολοήμερο από αύριο Τετάρτη θα λειτουργήσει κανονικά ως τις 16.00 για όλα τα παιδιά της Πρώτης που έχουν εγγραφεί σ' αυτό, καθώς και για τα αδερφάκια τους από τις μεγαλύτερες τάξεις. Στις 15.00 θα αναχωρήσουν όσοι έχουν δηλώσει αυτή την ώρα αναχώρησης. Η αναχώρηση και στις 3 και στις 4 γίνεται από την κεντρική αυλόπορτα όπου και οδηγούν τα παιδιά οι εκπαιδευτικοί και τα παραδίδουν ένα ένα στους κηδεμόνες τους.

2. Κανονικά θα λειτουργήσει από αύριο και η Πρωινή Ζώνη (από τις 7 - 8) για όσα παιδιά είναι γραμμένα στη ζώνη αυτή.

3. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, Τετάρτη, 13/9/2018: Το πρωί, από 8.00 - 8.15,  μπορείτε να μπείτε από την κεντρική πόρτα του σχολείου μαζί με τα παιδιά σας και να τα οδηγήσετε στο σημείο που έγινε ο Αγιασμός. Εκεί θα είμαστε οι δασκάλες της Πρώτης και θα τα παραλάβουμε. Το μεσημέρι επίσης θα ανοίξουμε λίγο νωρίτερα την κεντρική αυλόπορτα για να μπουν οι γονείς των τριών τμημάτων της Πρώτης. Θα τους περιμένουμε στην αίθουσα για να παραλάβουν τα παιδιά τους. Ώρα 13.15.

4. Τα παιδιά την πρώτη ημέρα θα φέρουν στο σχολείο τη σάκα τους και θα έχουν μέσα: Κασετίνα με μολύβι, γόμα, ξύστρα, ψαλιδάκι χειροτεχνίας, ξύλινα χρώματα, μαρκαδόρους, πρόχειρο τετράδιο, πλαστελίνη (που θα την κρατήσουμε στο σχολείο). Επίσης να έχουν χαρτομάντιλα, το κολατσιό τους και αν θέλετε και κάποιο μπουκαλάκι με νερό (αλλιώς θα πρέπει να πιουν από τις βρύσες).

5. Τα παιδιά που θα μένουν στο Ολοήμερο θα πρέπει να φέρνουν και το τσαντάκι με το φαγητό τους. Το φαγητό θα το ζεσταίνει η κ. Σταυρούλα σε φούρνο μικροκυμάτων, άρα να το έχετε σε κατάλληλο δοχείο. Αυτό το τσαντάκι το παραδίδετε το πρωί που θα μπείτε στην αίθουσα σίτισης, δίπλα στο κυλικείο του σχολείου, και η κ. Σταυρούλα θα σας εξηγήσει τις λεπτομέρειες. Να έχουν μαζί τους τα παιδιά και μία πετσέτα να στρώσουν μπροστά τους, πιρούνι ή κουτάλι, και ό,τι άλλο νομίζετε ως συνοδευτικό (σαλάτα, φρούτο, ψωμάκι κλπ). Μαχαίρια δεν επιτρέπονται. Σιγά σιγά τα παιδιά πρέπει να μάθουν να παραδίδουν μόνα τους το τσαντάκι τους στην αίθουσα σίτισης και να μην μπαίνουν στην αυλή του σχολείου οι γονείς.

5. Οπωσδήποτε να μας στείλετε αύριο  συμπληρωμένο το χαρτάκι με τα τηλέφωνά σας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου