ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


23/6/2020: Μας ενημέρωσαν ότι τα ενδεικτικά θα δοθούν και για τα δύο υποτμήματα την Παρασκευή!


Από 1η Ιουνίου το σχολείο ανοικτό αλλά με εκ περιτροπής φοίτηση ανάλογα με το υποτμήμα που ανήκει ο κάθε μαθητής.


Η ενημέρωση των γονέων γίνεται με τηλεφωνική ενημέρωση. Παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνούν με τη δασκάλα στο κινητό τηλέφωνο που γνωρίζουν.


Επικοινωνία με τη δασκάλα: Μέσω mail στο mlampridoy@yahoo.gr ή στο κινητό ή στο messenger μέσω face book.




ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΔΩ: http://2dim-n-smyrn.att.sch.gr/ και https://2dimotikons.blogspot.com




Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ


Αγαπητοί γονείς,

το δεκαπενθήμερο του Πάσχα τελείωσε. Από αύριο, αν δεν υπήρχε η πανδημία, θα γυρίζαμε στο σχολείο. Όμοια από αύριο επιστρέφουμε στα κανονικά μαθήματα τηλεκπαίδευσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ



  • Με σύγχρονη μορφή μέσω ZOOM, την Παρασκευή το απόγευμα ώρα 5 έως 7, όπου και θα συγκεντρώνουμε τη δουλειά όλης της εβδομάδας με τη μορφή της επανάληψης
  • Για όσα παιδιά δεν καταφέρουν να πάρουν μέρος το απόγευμα της Παρασκευής, και μόνο για αυτά, θα γίνεται μια επαναληπτική συνάντηση την Κυριακή το πρωί 11 - 1.
  • Σας θυμίζω ότι για κάθε συνάντηση θα σας στέλνω πρόσκληση για να ξέρετε πού θα μπείτε και επίσης θα στέλνω και τον κωδικό της συνάντησης. Αυτά τα στοιχεία δεν τα ανακοινώνετε σε κανέναν έξω από την τάξη μας. Επίσης μπαίνετε με ψευδώνυμο και με την κάμερα κλειστή. Σκοπός μας η προστασία των προσωπικών δεδομένων των μαθητών.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Σε καθημερινή βάση και από Δευτέρα έως Παρασκευή, τα παιδιά με τη βοήθειά σας θα πρέπει να βλέπουν την ανακοίνωση στο blog (ιστολόγιο) για το μάθημα της ημέρας. Να κάνουν μετά τις εργασίες που θα τους αναθέτω και με τη βοήθειά σας να μου στέλνουν ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ από τις εργασίες αυτές ζητώ να δω και να διορθώσω.
Οι γραπτές εργασίες είναι καλό να στέλνονται στον εκπαιδευτικό με e-mail και όχι στο messenger. Αν κάποιος γονέας δεν τα καταφέρνει με το e-mail, ας συνεχίσει να στέλνει τις φωτογραφίες των εργασιών στο messenger.
Κάποιες άλλες εργασίες θα ζητώ από τα παιδιά να τις ανεβάσουν ή στο messenger (ηχητικά μηνύματα ή βίντεο) ή στο padlet ή στο φόρουμ ΜΙΚΡΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ, για τη χρήση του οποίου προπονηθήκαμε αρκετά κατά τη διάρκεια των διακοπών κι ελπίζω όλοι τώρα να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.
Και κάτι σημαντικό: Οι εργασίες θα πρέπει να στέλνονται ως το βράδυ της ίδιας ημέρας. Εργασίες εκπρόθεσμες θα είναι δύσκολο να διορθωθούν και να επιστραφούν στα παιδιά. Εξαιρούνται εργασίες πολυήμερες ή ομαδικές.
Αν έχετε απορίες για το τι πρέπει να κάνει το παιδί σας, ή και για ότι άλλο, παρακαλώ να με παίρνετε τηλέφωνο.

Καλή μας αρχή και πάλι!

Με εκτίμηση
η δασκάλα της τάξης


ΥΓ
Μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και τα υπόλοιπα μαθήματα των άλλων εκπαιδευτικών που διδάσκουν στην τάξη μας.
Το πρωί στις 10 να έχετε στο νου σας την εκπαιδευτική τηλεόραση και τυχόν μαθήματα για Β΄ δημοτικού. Αλλιώς μπορείτε να τα δείτε με το παιδί σας στο διαδίκτυο, υπάρχει αρχείο όλων των μαθημάτων που παρουσιάστηκαν ως τώρα. Αυτά τα μαθήματα είναι κάτι έξτρα που αν θέλετε βλέπετε και δε συνδέονται με το πρόγραμμα των δικών μου εξ αποστάσεως μαθημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου