ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


23/6/2020: Μας ενημέρωσαν ότι τα ενδεικτικά θα δοθούν και για τα δύο υποτμήματα την Παρασκευή!


Από 1η Ιουνίου το σχολείο ανοικτό αλλά με εκ περιτροπής φοίτηση ανάλογα με το υποτμήμα που ανήκει ο κάθε μαθητής.


Η ενημέρωση των γονέων γίνεται με τηλεφωνική ενημέρωση. Παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνούν με τη δασκάλα στο κινητό τηλέφωνο που γνωρίζουν.


Επικοινωνία με τη δασκάλα: Μέσω mail στο mlampridoy@yahoo.gr ή στο κινητό ή στο messenger μέσω face book.




ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΔΩ: http://2dim-n-smyrn.att.sch.gr/ και https://2dimotikons.blogspot.com




Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Από σήμερα και πάλι μέλη της Helmepa Junior

Ανακοινώνουμε πως η αίτησή μας προς την Helmepa Junior έγινε δεκτή και από σήμερα είμαστε πάλι μέλη της! Καλό μας ταξίδι και φέτος!

Το μέιλ που πήραμε πριν από λίγο:

Αγαπητή κυρία Λαμπρίδου,                                               

Με χαρά λάβαμε την αίτηση συμμετοχής της Τάξης σας στο νέο Πρόγραμμα  της «Παιδικής HELMEPA» με τίτλο «Βουτιά στον Ωκεανό» που στόχο έχει να ενημερώσει και να δραστηριοποιήσει τη νέα γενιά για την προστασία του θαλάσσιου κόσμου. Οι κωδικοί των Ομάδων σας είναι 2237(Α)-2238(Α) και θα πρέπει να τους αναφέρετε σε κάθε επικοινωνία που έχετε με την «Παιδική HELMEPA», για δική μας και δική σας διευκόλυνση.

Σκοπός σας είναι να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον 15 από τις 32 προτεινόμενες δραστηριότητες του Προγράμματος, στις οποίες θα έχετε πρόσβαση πληκτρολογώντας τον κωδικό ............ στο σύνδεσμο https://helmepajunior.wordpress.com/login-rh/ 

Για τη σωστή λειτουργία του Προγράμματος παρακαλούμε διαβάστε τις ενότητες «Λειτουργία Προγράμματος», «Υποχρεώσεις Εκπαιδευτικών/Ομάδων», «Υποστήριξη Εκπαιδευτικών/Ομάδων» και «Ετήσια Συνάντηση Αντιπροσώπων Παιδικής HELMEPA» που βρίσκονται στην αρχική σελίδα του προγράμματος, https://helmepajunior.wordpress.com/ και επιπλέον λάβετε υπόψη τα παρακάτω:

[...] Επίσης, σημειώστε ότι θα σας στείλουμε το συντομότερο δυνατό, φάκελο με ενημερωτικό υλικό του προγράμματος (ημερολόγιο, αφίσες, αυτοκόλλητα, κονκάρδες κ.α).

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο εθελοντικό σας έργο!

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Καζάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου