ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


23/6/2020: Μας ενημέρωσαν ότι τα ενδεικτικά θα δοθούν και για τα δύο υποτμήματα την Παρασκευή!


Από 1η Ιουνίου το σχολείο ανοικτό αλλά με εκ περιτροπής φοίτηση ανάλογα με το υποτμήμα που ανήκει ο κάθε μαθητής.


Η ενημέρωση των γονέων γίνεται με τηλεφωνική ενημέρωση. Παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνούν με τη δασκάλα στο κινητό τηλέφωνο που γνωρίζουν.


Επικοινωνία με τη δασκάλα: Μέσω mail στο mlampridoy@yahoo.gr ή στο κινητό ή στο messenger μέσω face book.




ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΔΩ: http://2dim-n-smyrn.att.sch.gr/ και https://2dimotikons.blogspot.com




Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 Μάθημα εξ αποστάσεως

Κάθε Πέμπτη, σας θυμίζω, έχουμε πρώτη ώρα Μαθηματικά!

Για σήμερα θα βρείτε εδώ τι πρέπει να κάνετε:

https://mikrateratakia.forumotion.com/t439-topic#3239


Επίσης τις Πέμπτες είχαμε δύο ώρες Μελέτη Περιβάλλοντος.  Και αυτές τις ώρες θα τις αξιοποιήσουμε για τη μεγάλη γιορτή της 25ης Μαρτίου, βλέποντας τις εργασίες που ετοίμασαν οι συμμαθητές μας και η δασκάλα μας τις ανέβασε με τη μορφή βίντεο.



Βλέπω το βίντεο και γράφω ένα μήνυμα προς τους συμμαθητές μου. Μόνο που αυτή τη φορά το μήνυμα θα γραφτεί στο διαδίκτυο. Και συγκεκριμένα στον νέο ψηφιακό πίνακα της τάξης μας που θα βρείτε εδώ:





Εκεί θα βρίσκετε δικές σας εργασίες αναρτημένες και θα μπορείτε να τους βάζετε αστεράκια ή να αφήνετε κάποιο σχόλιο. 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

1. Λύνουν τα Μαθηματικά στο Τετράδιο με τα τετραγωνάκια ή σε χαρτί που θα εκτυπώσουν από το φόρουμ της τάξης. Δε στέλνουν την εργασία στη δασκάλα. Η διόρθωση της άσκησης θα γίνει αυτοδιόρθωση την επόμενη μέρα και μέσω ανάρτησης που θα κάνει η δασκάλα. 

2. Βλέπουν το βίντεο και αφήνουν ένα μήνυμα στο PADLET* της τάξης. Στα σχόλια δεν αναφέρουν  τα αληθινά ονόματα, τα δικά τους ή των άλλων. Βάζουν ένα ψευδώνυμο και τον αριθμό που έχουν στον κατάλογο της τάξης.  (Ξέρουν αυτά...) 

3. Γράφουν στο τετράδιο της Γραπτής Έκφρασης ένα Ημερολόγιο για το πώς τα περνούν στο σπίτι... Και το στέλνουν στη δασκάλα με mail ή μήνυμα στο messenger. 

Παρακαλώ οι φωτογραφίες να είναι σαν την ακόλουθη:


Σε όρθια, δηλαδή, μορφή και ευκρινής. Για να μπορεί η δασκάλα να διορθώνει τις εργασίες των μαθητών και να μένει και χρόνος για ποιοτικές αναρτήσεις υλικού. Αλλιώς θα συνεχίσουν να χρειάζονται 5 και 6 ώρες με το ρολόι για τη διόρθωση και θα μένουν πίσω τα πιο σημαντικά  στοιχεία του μαθήματος. 

Φιλιά σε όλους και κουράγιο! 

Σύντομα θα μπορούμε να βγαίνουμε έξω! 

Η δασκάλα σας







_____________________________________

* Θερμά ευχαριστήρια στον εκλεκτό συνάδελφο κ. Χρήστο Σαπρίκη, από το 10ο ΔΣ του Αγίου Δημητρίου που με μια του ανάρτηση μού  έκανε γνωστή την ύπαρξη των PADLET! Οι στιγμές που περνάμε χρειάζονται συνεργασία ανάμεσα σε όλους για να τα καταφέρουμε. Εν τη ενώσει η ισχύς! Δηλαδή όταν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, έχουμε μεγάλη δύναμη! 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου