ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


23/6/2020: Μας ενημέρωσαν ότι τα ενδεικτικά θα δοθούν και για τα δύο υποτμήματα την Παρασκευή!


Από 1η Ιουνίου το σχολείο ανοικτό αλλά με εκ περιτροπής φοίτηση ανάλογα με το υποτμήμα που ανήκει ο κάθε μαθητής.


Η ενημέρωση των γονέων γίνεται με τηλεφωνική ενημέρωση. Παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνούν με τη δασκάλα στο κινητό τηλέφωνο που γνωρίζουν.


Επικοινωνία με τη δασκάλα: Μέσω mail στο mlampridoy@yahoo.gr ή στο κινητό ή στο messenger μέσω face book.




ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΔΩ: http://2dim-n-smyrn.att.sch.gr/ και https://2dimotikons.blogspot.com




Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Η ΑΚΡΟΣΤΙΧΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Εξαιρετικές οι εργασίες που έστειλαν όλα τα παιδιά! Η μία καλύτερη από την άλλη.  Και μάλιστα με χαρά είδα επιτέλους να στέλνουν και εκείνοι που μέχρι τώρα δεν τα είχαν καταφέρει! Δηλαδή είμαστε πια σε επαφή και με τα 22 παιδιά της τάξης μας! Κορωνοϊέ, δε θα μας νικήσεις!!!


Δημοσιεύω εδώ μία από τις εργασίες που πήρα και που είναι στη μορφή που είχα ζητήσει. Δεν εννοώ τη δακτυλογράφηση, αυτή έγινε από μένα. Αλλά στο πώς τα έγραψε το ίδιο το παιδί. Δίνοντας ορισμούς για τις λέξεις της ακροστιχίδας και κρατώντας τα δύο που σας είχα ήδη δώσει όταν ανέβασα την άσκηση.


Άλλα παιδιά έγραψαν προτάσεις που άρχιζαν από τα γράμματα της Ακροστιχίδας. Ωραίες ήταν και οι δικές τους εργασίες.  Άλλα πάλι έγραψαν μόνο τις λέξεις. Σημασία έχει που όλοι προσπάθησαν!!!

Η εργασία έχει ανέβει και στον ιστότοπο με μορφή word. Μην αφήσετε το παιδί σας να δει τη δεύτερη σελίδα, εκεί υπάρχουν οι "λύσεις". Αφήστε το να δοκιμάσει να λύσει μόνο του την ακροστιχίδα!

https://sites.google.com/site/protakiaa22018/glossa/prographiko

Πατήστε Download στο αρχείο:

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ αρκτικόλεξο.docx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου